VAN / İPEKYOLU - Tunca Uras Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okukumuzda kahvaltı programında bir araya geldik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yılında yine saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

29 Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Çocuklar Uçurtma Şenlğine Büüyük İlgi gösterdi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona ererken Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimiz Recep Ezen ve Serkan Emre öncülüğünde öğrencilerin yapmış olduğu eserleri yıl sonu sergisi adıyla sanat sokağında halkla paylaştı. Sergi çocukların merak, ilgi, ve hayalleri ile kendi dünyalarında yer alan figürleri harmanladığı, estetik kaygılar taşıyan resimlerden oluştu. Resim sergisi portrelerden oluşmaktadır. Portreler, çocukların ilgilerini çeken, umutlarını figürlerden seçilmiştir. Öğrenciler resimleri yaparken güncel sanat akımlarını kulanmışlardır. Sergi, çocukların bu dünyadaki kültür akımlarından ne denli haberdar oldukları ve hayatın her kesiminde var olduklarını göstermesi bakımından önemli bir etkinliktir. Bugünün küçükleri seslerini yaptığı resimlerle duyurdu.

Haz

Teknoloji Tasarım Sergimiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.

Mrt

İlimizde Yapılan Yapılan Yıldız Kızlar Bilek Güreşi İl Şampiyonasında Öğrencilerimizden

Ruken  Baykara İl. 1 .Cisi

Lavin Aşan İl 3.Sü

Rukiye Can İl.3.Sü Sol El

Selvi Okam İl.3.Sü Sol El İl 4.Sü Sağ El

Kader Okam  İl 3.Sü Sağ El İl4.Sü Sol El

Yapılan Bilek Güreşi İl Erkekler Şampiyonasında

Beritan Caner İl 1.Si

Mert Kaya İl.2.Si

Esad Bozkurt, Güreş Serbest Kategoride Kendi Kilosunda 3. Olmuştur

Emeği geçen öğretmenlerimize teşşekkür ederiz.

Ock

İlimizde düzenlenen Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvasında tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan öğrencilerimiz Hilal Su SAĞLAM ve Zilan KAZĞAN'ı tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Kas

Büyük Önder, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılında saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılı tüm öğretmen, ogrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 05.09.2022 tarihinde seminer ve uyum haftası olarak açılıyor. 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılının ülkemize ve geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimize, emektar öğretmen ve idarecilerimize hayırlı olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı kutlu olsun.